Nejnovější recenze ze sekce Sedla na koně
Bezkostrové sedlo na pony, výborné pro stabilní a korektní sed dítěte. Možnost upravit polohu polštářů pro pohodlí koně i jezdce. Pokud by navíc bylo kožené, tak není co vytknout, ale i v syntetickém provedení zcela funkční.
Kvalita odpovida cene
Zkouseno chvili, ale pohodlne
- pohodlné
- veľmi ľahké
Malé sedlo pro děti do začátku. Poníkovi sedí. Dokonce vybavené. Se sedlem jsem spokojená.
Vypadá velice dobře ;)
- pohodlí
Kvalitní seno za dobrou cenu. Možnost nastavení komor. Pohodlné a padnoucí na různá plemena koní.
- Moc hezké sedlo za velmi nízkou cenu
- Kvalitní zpracování
- Měkké, hezky vypodložené
- Lehké
- Skvělé pro začátečníky
Toto sedlo je velké překvapení, patří mezi levnější možná i nejlevnější sedla, ale kvalita je velmi dobrá
Skvěle se hodí pro začátečníky, jak koně,tak jezdce
- Sedlo pohodlné, mäkké, perfektne sadlo koníkovi ,dobrá kvalita za dobrú cenu
- velice pohodlné sedlo
Za velmi dobrou cenu kvalitně zpracované sedlo.
Velmi pohodlné a dobře podrží i nejistého jezdce.
Skvělé sedlo, měla jsem starší sedla značek Stubben, Passier a Prestige a Kentaur si s nimi co do konstrukce a pohodlí pro jezdce i koně naprosto nezadá. Mám jen mírné výhrady ke kvalitě kůže na posedlí, která není úplně bez vady, ale to odpovídá cenové kategorii těchto sedel. Při dobré údržbě ale určitě bude sloužit mnoho let.
- Super cena
- Pohodlné sedlo
Kvalita výrobku se zhoršuje jak materiál tak ušití (třeba upevnění ucha. navíc výrobek přišel poškozený. Původně supr věc, mám již po třetí, ale už bych dál nedoporučila, horší se
- Zatím nemám
- Kvalita
- Dobře drží sed
výborná kombinace ceny a kvality
- Kvalita za super cenu.
- pohodlné, lehké, kobyle sedí jak ulité
- zatím jsem nic nenašla
Myslím, že za ty peníze to byla výtečná koupě
- Sedlo je lehoučké,pohodlné a dobře sedí i na koni.
- Třmeny mi nevyhovujou,mohli by bejt natočené,pro lepší stabylitu.
Jinak spokojenost.Třmeny jsem si vyměnila za islandské.Mohl by bejt k sedlu i podbřišník.Doporučuju na pohodové vyjíždky.Dobře drží sed.
Zobrazuji 21 - 40 ze 44 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 Další »